SLINGE 303

Zuidwijk Rotterdam 

DE APPARTEMENTEN

Boven de school komen 53 appartementen met een oppervlak van ca. 60 m2 tot 108 m2. Alle appartementen hebben een balkon aan de westzijde over de volledige breedte van de woning en een galerij aan de oostzijde. Een levendige plek waar je je buren ontmoet en (samen) een kop koffie in het ochtendzonnetje drinkt. 

De afwerking is luxe te noemen met onder andere een fraaie badkamer, toilet en compacte keuken met inbouw apparatuur. Het gebruik van duurzame materialen spreekt natuurlijk voor zich. En niet onbelangrijk: de appartementen worden goed geïsoleerd en zijn bijzonder energiezuinig. Iets wat je door een lage energienota maandelijks zal merken. Goed voor je portemonnee en het milieu! Op het naastgelegen parkeerterrein worden in totaal zo’n 36 privé-parkeerplaatsen gerealiseerd. Deelmobiliteit en goede openbaar vervoer mogelijkheden in de directe omgeving zorgen ervoor dat je snel op je plaats van bestemming komt.

BETAALBAAR

Door Slinge 303 krijgen bewoners van Zuidwijk, maar natuurlijk ook andere Rotterdammers de kans een (eerste) koopwoning te kopen. De appartementen worden verkocht onder de grens van de Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Je hebt hierdoor veel meer zekerheid mocht je in de toekomst niet meer aan je betalingsverplichtingen kunnen voldoen. Ook is er sprake van een korting op de rente. Niet verkeerd dus! Voor uitgebreide informatie bezoek www.nhg.nl.

Doe de financiële check →​

INTERVIEW MET GJALT VAN KOOTEN

School en wonen combineren in één gebouw, kan dat? Gjalt van Koten van architecturenbureau KAW uit Rotterdam vertelt over de uitdaging van Slinge 303.

Lees meer →​

 

DE SCHOOL

Het Epos is een snelgroeiende basisschool, op dit moment tijdelijk gehuisvest aan de Harkulo. Dat gaat veranderen! De basisschool komt op de eerste drie verdiepingen van het nieuwe gebouw en krijgt acht klaslokalen plus verschillende onderwijsruimtes, waaronder een mediatheek, bibliotheek, een kook-, speel-, techniek- en ouderlokaal en een gymzaal. Rond de zomer van 2025 is het de planning dat de kinderen met hun leerkrachten de splinternieuwe school betrekken!

Het Epos →​

INTERVIEW MET HIDDE VERKADE & TOM PELLIS

Algemeen directeur Hidde Verkade en Onderwijskundig Leider Tom Pellis hebben een droom en tegelijk een helder beeld voor ogen: onderwijs verzorgen voor kinderen van 0 tot 18 jaar.

Lees meer →​

Wil je niets missen? Meld je aan voor de nieuwsbrief!
✓ Als eerste op de hoogte van ontwikkelingen (zoals de verkoopprijs en nieuwe beelden) en events
✓ Nuttige informatie rondom het kopen van een nieuwbouwwoning

Lees alsjeblieft ons privacybeleid voor meer informatie over hoe we omgaan met jouw persoonlijke informatie.